Klik og se annoncen

Af Charlotte Koefoed

Demodag og lukning. Tirsdag den 13. april byder Modehuset indenfor til LauRie-demodag, men 1. maj lukker Modehuset.

Høng: I 23 år har Bente Toftegaard i Modehuset på Hovedgaden 38 i Høng klædt byens kvinder pænt på. Ja faktisk hele omegnens kvinder, for kunderne er kommet alle vegne fra til butikken, hvor kvalitet og gode mærker var i fokus og service i top.

Men fra 1. maj er det slut, og Bente Toftegaard, der har passeret de 70 år, kan gå på pension.

- Min beslutning har intet med corona at gøre. Slet ikke. Men jeg har haft butikken til salg i tre år uden nogen har budt ind, så nu har jeg i stedet for lejet lokalerne ud til en frisør, fortæller Bente Toftegaard.

Startede i en tom butik

Da Bente Toftegaard overtog Modehuset for 23 år siden, startede hun helt fra bunden i en helt tom butik. Hun har selv bygget varelager op og skaffet alle de populære mærker som Garry Weber, Frank Lyman, Cárla du Nord, Betty Barcley, Kello, Skovhuus og mange flere, som kunderne har taget godt imod.

- Det har været en fornøjelse at være med i butikslivet her i Høng i mange, mange år, selv om Hovedgaden ikke er, hvad den har været. Men jeg har altid haft mange gode loyale kunder og vil gerne takke for de mange gode år, siger Bente Toftegaard.

Ud over at betjene kunderne i butikken, har Bente Toftegaard i mange år arrangeret meget velbesøgte modeshows i butikken, hvor egens kvinder strømmede til. Modeshowet var nemlig hands on. Man kunne røre ved tøjet, spørge ind til vaskeråd og i det hele taget være interaktiv i modeshowet.

- Det har været utrolig hyggeligt med de mange modeshow. Jeg har haft mange gode oplevelser, slår Bente Toftegaard fast.

Hun gør desuden opmærksom på, at man skal huske at indløse gavekort og tilgodebeviser inden den 1. maj.

LauRie-demodag

Ingen Modehuset går på pension sammen med Bente Toftegaard, er der LauRie demonstrationsdag tirsdag den 13. april, hvor Helle fra LauRie kommer i butikken og præsenterer alle nyhederne fra firmaet. Hun er bukse-ekspert og vil denne dag vejlede og råde i forhold til at finde den helt rigtige buks.

Der vil være gode rabatter på udvalgte bukser.

De sidste uger op til lukningen er der ophørsudsalg.

Adspurgt om, hvad Bente Toftegaard skal bruge sin nyvundne frihed til, slår hun en latter op:

- Jeg skal lave alt det, jeg aldrig før har haft tid til. Slappe af i sommerhuset, nyde børn og børnebørnebørn og så tror jeg min mand og jeg skal en tur til Fanø.