Klik og se annoncen

Korsør: - Torsdag den 29. juli kan du opleve Falch'ens flotte repertoire bestående af de største hits gennem mere end fire årtier lige fra â??Mød mig i mørket' over â??I et land uden høje bjerge' til â??Juble igen som fugle', samt smagsprøver fra hans seneste albumsucces â??Forår i brystet' fra 2020, når Michael Falch gæster Korsør Kulturhus med en koncert, oplyses det fra kulturhuset..

- Nu, hvor restriktionerne er blevet lempet, har Michael Falch valgt at turnere ud i det poetiske, akustiske sommer-set up, som fejrede store triumfer på en omfattende turne i 2019, hvor de også nåede at blæse taget af både Det Kongelige Teater og teltet på Tinderbox.

Endelig Korsør!

- Alle siger det: Michael Falch har aldrig været bedre, og med en revitaliseret karriere er der efterspørgsel på ham alle steder fra, hvorfor han har været virkelig svær at få fat på, fastslår man fra kulturhuset. - og som han også selv skriver på sin facebookside den 30. juni: 'Endelig får jeg debut i Korsør, 42 år efter, at jeg startede ud som turnerende musiker, lykkes det mig nu langt om længe at skulle spille en koncert i Korsør. Det sker 29. juli, og jeg kommer jublende i moden alder i selskab med Signe Svendsen og Lars Skjærbæk'.

I kulturhuset er forventningen lige så stor:

- Vi kan love publikum, at vi i Kulturhuset også er jublende topmotiverede, spændte og glæder os utrolig meget til at mærke glæden og energien fra både musikere og publikum igen.

Koncerten bliver afholdt som en 'sid-ned' koncert med et begrænset antal pladser, samt med hjælp fra Korsørs helt egne Picnicpiger og Kulturhusets Venner, samt frivillige til at passe barområderne, efter gældende covid-restriktioner.

Billetter kan derfor også kun købes via Kulturhusets hjemme- og facebookside.