Klik og se annoncen

Af John Hansen

Yes, Gudskelov vi da fortsat har en revy - én der tør udkomme.

Og heldigvis er vi rigtigt mange sydvestsjællandske borgere og gæster, der bestemt godt tør komme på Menstrup Kro, hvor Lene Ulriksen & Co. også i en 2020-udgave gør alt for at passe godt på gæsterne.

Og for at underholde dem nogenlunde, som man plejer.

Traditionelt dansk...

Det lykkes også i dette års sensommerrevy, Ren Revy som den nu hedder i Menstrups store samlende forlystelsesetablissement. Menstrup Arena som kronen midlertidig er omdøbt til på nudansk...

Hele 199 ældre og lidt yngre (der var corona-plads til max 210) nød premiereaftenen forleden - og det med også en veloplagt Kirsten Siggaard på plads i salen.

Kirsten havde pæne ord om kroen og revyen - 'en ægte, traditionel dansk revy' - og med ekstra ros til de topprofessionelle Ann Hjort og Thomas Mørk på scenen.

De to rager generelt op på de godt to gange 45 minutter, som den kunstneriske leder Jesper Søgaard har sørget for på scenen.

God forberedelse

Og som nævnt tør man fra start godt nævne 'corona' - endda med hyldesten til publikum: 'Tak fordi du turde komme'!

Jo, det er nu vi skal stå sammen - dog i passende afstand, blev det også fremhævet.

Menstrup havde sørget for en fin, ny bordopstilling, som klædte lokalet godt. Hyggeligt og velforberedt.

Musik og indhold

Musikken (Dahlbergs Trio) gav som sædvanlig også stemning og glæde undervejs, og på scenen turde man også godt lave grin og sjov med den der dumme corona.

Ligesom man - dog med indslag af noget svingende kvalitet, indimellem også med lidt slappe pointer - fik meget sjov ud af pølsevogne, plejehjem, protestsange og lidt brexit plus Putins Rusland.

Man stillede også skarpt på MetteMor (debutant Mette Ladekarl, tekst Niels Olsen), og det lykkedes særdeles godt.

Noget både for øjet og øret!

Tiltrængt humørbombe...

Mette (Frederiksen) blev måske lidt for sexet og 'fejlfri' - eller var det måske netop den rette vinkel? - og så får Mette jo som nævnt altid det sidste ord. Og det elsker hun vel, the one and only.

Alt ialt kan vi - trods op- og nedture iblandt - sagtens anbefale, at vore kære læsere (også deres corona-kedsomhed) under sig en oplivende aftentur til Menstrup.

Ikke blot for kroens og alle de ansattes skyld - men først og fremmest for egen fornøjelses skyld.