Klik og se annoncen

Af Steen Andresen

Skælskør: Selv om coronakrisen bremsede standerhejsningen først i man for Skælskør Tennisklub, har den måske medført noget positivt for klubben.

Tennisklubben var nemlig med blandt de første sportsklubber, der under visse forholdsregler, kunne åbne meget tidligt i forløbet - før mange andre.

Dette medførte, at fællesspillet på banerne kunne gennemføres med højst 5 spillere pr. bane under hele spillet.

Klubben kunne også starte det voksenintroduktionshold, som man gør hvert år for uøvede og spillere, der ville opfriske tennis, men i år blev der i alt tilmeldt 9 nye spillere - 8 kvinder og 1 herre.

De har nu modtaget undervisning og træning af en af klubbens bedste spillere - træner Hans Johnsen, der har givet dem kvalificeret træning i 8 timer - fordelt på 4 onsdage. Han udtrykker, at det har været et meget dygtigt begynderhold.

Forstærket klub

Sidste onsdag var kurset slut, og man kunne fotografere holdet (minus to deltagere) med Hans Johnsen i den gule trøje, og med de flestes nyerhvervede ketsjere, som klubben har givet tilskud til.

Dejligt med 8 kvinder og 1 herre som forstærkning af klubben, siger formanden Peter Rye Vadmand. To af pigerne var kun 17 år, så vi har fået hul på afdelingen for juniorer, fortsætter han.

Nu kan de nye medlemmer booke baner og/eller deltage i fællesspillet mandag og fredag 10-12 samt onsdag 17-19.

Hver mandag fra 16-18 træner vores nye prof-træner Sylvester børn og unge, så bare mød op efter ferien, der varer hele juli måned.