Klik og se annoncen

Af Henny Ferrold

Korsør: Lyserød Lørdag er i Korsør blevet en stærk tradition, som både sætter kulør på byen og samtidig genererer solide tilskud til støtte for brystkræftsagen. Og i år er initiativgruppen særlig tidligt på banen, med et lokalt badge, fremstillet i samarbejde med FGU Syd- og Vestsjælland.

Et skønt, lyserødt skilt, med motiv hentet fra et maleri malet af Dorthe fra forretningen Dorthe H, mens Bykontoret i Korsør har lavet grafikken.

Bag initiativet står tovholderne bag den lokale, lyserøde lørdag: Lene fra Johnsen Optik, Hylia fra Matas, Lone fra Woman og Dorthe fra Dorthe H. Det lyserøde badge sælges for 25 kr., som går ubeskåret til brystkræftsagen.

- Det sælges i de fleste lokale butikker, og vi håber det bliver en stor succes.

Lørdag d. 3. oktober

Lyserød Lørdag falder i år på lørdag d. 3. oktober, og her lægges op til forskellige aktiviteter i byen, under hensyntagen til de gældende covid-19 foranstaltninger.

Blandt andet det populære lotteri, som frivillige og forretningsdrivende, i år iført mundbind, går rundt i byen og sælger lodder til.

Lyserød Lørdag

Lyserød Lørdag er en landsdækkende event under Støt Brysterne kampagnen, der indsamler penge til brystkræftsagen.

Lyserød Lørdag har eksisteret siden 2008, og har på grund af den store frivillige indsats og erhvervs- og foreningslivets indsats, indsamlet over 38 millioner kroner til brystkræftsagen.