Klik og se annoncen

Af John Hansen

EVENT. Ugens store anderledes familieshow ude i naturen (nu ikke i Sorø) finder sted i Slagelse Lystskov. Et corona-lysshow for hele bil-familien skabt af lyskunstner fra Stenlille

SLAGELSE: Det foregår i hele denne uge - og mange er rigtigt vilde med det, så de meget gerne betaler flere hundrede kroner for oplevelsen.

Det fortalte bl.a. TV 2 Øst i weekenden i en større billed- og interview reportage fra premieren i Slagelse Lystskov.

Ti kilometer strækning

En mægtig stor lysshow-event er nemlig - via et kæmpe- stort forarbejde af flere - bygget op over en strækning på hele ti bil-kilometer i lystskoven.

Det drejer sig om et 500 lamper og enormt kabelanlæg stort lysshow opsat af primært lyskunstneren Morten Lind - som her i coronatiden pr. bil kan opleves som drive-in-arrangement med indkørsel fra Antvorskov Kaserne.

'Light in the Nature' hedder konceptet, som kan opleves frem til søndag 21. februar med billetter i forsalg (billetsalg.dk) - hvis der da er flere tilbage i læsende stund.

Oplevelser i naturen

I 38 år har Morten med udgangspunkt i Stenlille arbejdet med lysshows til festivaler og andre events, mens han de seneste cirka ti år har arbejdet med lyskunsten i det offentlige rum.

Det har han bl.a. gjort under konceptet 'Light in The Nature', som har til formål at skabe nye og spændende oplevelser i naturen.

Hvad siger dyrene mon?

Ofte er det hele bygget op ved brug af genbrugsmaterialer - eller blot naturen selv.

Kommune og myndigheder har sagt god for aften- og natteshowet rundt i skoven - men som en kritisk læserbrevsskribent anfører, så har man nok ikke spurgt dyrene i skoven.