Klik og se annoncen

Pris. Der sker mange spændende ting på landet, fordi ildsjæle i fællesskab tager initiativ og sætter tingene i gang. I morgen hædres én af i alt tre nominerede med Årets Landdistriktsindsats

Slagelse Kommune: Skovgårds mølle- og bagerimuseum. Omø traktorbus og de frivillige chauffører, samt Lokalrådet for Ørslev og omegn. Det er de tre nominerede til Årets Landdistriktsindsats, som uddeles i morgen torsdag d. 21. januar kl. 16.

- Normalt afslører vi vinderen på vores landdistriktskonference. Den var aflyst på grund af corona. Men de lokale ildsjæle skal selvfølgelig ikke snydes. I år har vi fået fem forslag til prisen. De to af forslagene levede ikke op til kriterierne, og er derfor ikke blevet nomineret til prisen, oplyses det fra Slagelse Kommune.

Vinderen af Årets Landdistriktsindsats 2020 bliver som nævnt afsløret torsdag den 21. januar kl. 16. Det sker virtuelt. Det vil sige på et digitalt møde via nettet. Hvis man har lyst til at se med, kan man tilmelde sig ved at sende en mail til landdistriktsudvikling@slagelse.dk

Fakta om Årets Landdistriktsindsats

Landdistriktsprisen uddeles en gang om året og består af 10.000 kr., en indgraveret messingplade og et træ til udplantning.

For at blive indstillet til prisen skal projektet/indsatsen:

Være foregået udenfor Korsør, Skælskør eller Slagelse

Være gennemført af en gruppe på minimum to eller flere

Afspejle viljen og evnen til at forbedre vilkårene i landdistrikterne

Virke som inspiration og fremstå som eksempel til efterfølgelse i andre sammenhænge i kommunen.