Klik og se annoncen

Kunst. 8.K fra Skælskør Skole udførte stort vægmaleri

Slagelse: Som Ugeavisen tidligere har omtalt, skulle Skælskør Skoles kunsttalentklasse forleden male et stort vægmaleri hos Kunstgalleriet i Slagelse i pinsen.

Det store værk har fået titlen 'Livets træ', og der var under udførelsen af maleriet stor interesse for projektet hos både de udførende kunstnere, hos forbipasserende og hos galleriets gæster.

Det er eleverne Victoria, Clara, Freya, Isabella, Clara og Marie som, med hjælp og vejledning fra deres lærer Birgitte Kjøller og den kendte graffitikunstner RexOne, har stået for udførelsen af kunstværket. Hver enkelt elev satte sit eget fingeraftryk på maleriet, da det store fælles værk - selve træet - blev udsmykket med individuelle motiver fra de unge kunstnere.

Galleriejer Johnny Persson har efterfølgende oplyst til Ugeavisen, at han har fået masser af positiv respons på 'Livets træ', der kan beundres på Kunstgalleriets væg mod Rosengården i cirka et år, inden den kommende 8. K fra Skælskør Skole udfører et nyt kunstværk på samme væg i 2022.

Den årlige vægudsmykning er en del af samarbejdsaftalen mellem Skælskør Skole og Kunstgalleriet, og ifølge Johnny Persson bliver næste del af aftalen opfyldt, når galleriet lægger lokaler til en afgangsudstilling med kunsttalentklassernes 9. K. Ferniseringen finder sted fredag den 18. juni.