Klik og se annoncen

Af Henny Ferrold

Streaming. Livestreaming, hvor man via internettet kan se direkte billeder fra en begivenhed, er i stadig fremmarch. Det har givet nye opgaver i bogen hos Evan, lokal fotograf

Slagelse: Live-streaming og filmoptagelser. Det er opgaver, der er blevet langt flere af i fotostudiet hos Evan, lokal fotograf med studie på Vestre Ringgade 31 i Slagelse. Også her er der tale om coro-na-effekt.

- Tiden er blevet lidt anderledes, der er nye udfordringer, og flere spørger i mit firma ind til film og livestreaming og andre nye måder at kommunikere på, fortæller Evan Hemmingsen, som blandt an-det har produceret liveshopping fra VestsjællandsCentrets butikker.

Der er høje krav til kvaliteten.

- Det skal være mere professionelt end man kan gøre det med for eksempel en iPhone, konstaterer Evan, som har allieret sig med lokale Bo og Bjarne Sørensen, BBS Sound, så også lyden følger med på højt professionelt niveau.

- Jeg filmer og tager billeder, og de sætter lyd på og klipper tingene sammen. Det foregår på stedet, i deres bil som er udstyret med et helt redigeringsstudie, hvor man sidder og redigerer billederne sammen fra de forskellige kameraer, drone m.m., for at vise det hele så godt som muligt, og fra så mange vinkler som muligt.

Det kommer blandt andet til at ske fredag, hvor Evan står for at filme afskedsparaden for det hold værnepligtige gardehusarer, som her siger farvel til gardehusarkasernen. Normalt sker det med de pårørende på sidelinjen, men det er p.t. ikke en mulighed på grund af forsamlingsforbuddet. I stedet får de værnepligtige et link til en film, som blandt andet lægges på facebook, og som de efterfølgende selv kan se og vise familien.

- Det er en stor opgave, og der er meget, som skal på plads for at løse opgaven. Det bliver en rigtig filmproduktion, med mange kameraer og dronebilleder, så det bliver superflot. Det er en stor operation, men jeg kan godt li' den slags udfordringer, og jeg er glad for at have fået det ind i min lille for-retning, fastslår Evan.

Som samtidig sætter stor pris på at alt i projektet er helt lokalt.

- Vi kan sagtens klare det hele her i Slagelse, med helt lokale kræfter.