Klik og se annoncen

Møde. Årets første friluftsmedlemsmøde blev en kold omgang i forårssol og frisk kold vin

Skælskør: Der var forleden gået forårssamling i løverne i den lokale Lions i Skælskør. Der var kaldt til foredrag ved Skælskør Bymuseum, hvor den lokale istoriker, det omvandrende Skælskør-leksikon, Villy Jensen fra de frivillige i Bymuseet, fortalte levende om stedet, bygningerne og lokale historiske hændelser i Skælskør til forskellige tider.

Efter tre kvarters historisk oplevelse drog man så samlet, man kunne, til Det Røde Pakhus på havnen, hvor der var udendørs bagagerumsservering ved kajen til fiskerihavnen af restaurant Solsikkens oksekødssuppe til de 15 fremmødte medlemmer.

Vejret var ikke det værste, men den bidende vind var iskold, når den smuttede om hjørnet og fik rødmen frem i kinderne. Men der kom en masse god gensynssnak ud af mødet efter den lange corona-pause.

Mødet var glædeligt vellykket og alle drog hver til sit i en opmuntret stemning, og alle ser med glæde frem til det næste friluftsmøde den 22. april, hvor Lions Skælskør besøger Stigsnæs gamle, restaurerede Kystbatteri. Med guide, men uden salut!