Klik og se annoncen

Donation. Zonta-støtte til lokalt kvindenetværk på Den Internationale Kvindedag

Slagelse: Den 8. marts, på den Internationale Kvindedag, overrakte ZONTA Vestsjælland en donation til Kvindenetværket, som er organiseret og faciliteret af Forsorgscenter Toften og Kirkens Korshærs Varmestue i Slagelse.

- Kvindenetværket har p.t. ca. 10 brugere, alle kvinder i alderen 30 til 60 år. På trods af corona-nedlukning er det lykkedes at fastholde Kvindenetværket, som i øjeblikket kan mødes til gåture, oplyser Zonta Vestsjælland.

- Den 8. marts er samtidigt Zonta Yellow Rose Day, hvor man på verdensplan hylder projekter, som gør en særlig indsats for at støtte kvinder. Så derfor fik Kvindenetværket også en smuk dekoration med netop gule roser.

ZONTA Vestsjælland:

ZONTA Vestsjælland er en forening af kvindelige ledere, kvinder med selvstændig beslutningskompetencer og kvinder med egen virksomhed. Klubben blev startet i januar 2011 og er nr. 23 i rækken af Zontaklubber i Danmark. Zonta International kunne sidste år fejre sit 100 års jubilæums på verdensplan.

ZONTA Vestsjælland holder møde en gang om måneden, hvor indholdet f.eks. kan være virksomhedsbesøg, foredrag, ego-brancheforedrag. Klubben arbejder også aktivty med at støtte både lokalt, nationalt og internationalt hjælpearbejde ud fra tanken om 'Kvinder hjælper Kvinder'.

Et vigtigt element er også at opbygge et solidt professionelt og personligt netværk lokalt, nationalt og internationalt.