Klik og se annoncen

Slagelse: Slagelse Kunstforening genoptager nu udstillingerne i Røde Tårn. Det sker med en udstilling med Maleren Morten Lassen d. 31. juli - 22. august.

Morten Lassen voksede op i Gråsten som søn af et kunstinteresseret lærerægtepar, og han uddannede sig selv til lærer i billedkunst på Blaagaards Statsseminarium. Han har dog aldrig beriget folkeskolen med undervisning, men kom hurtigt ind på den danske og internationale kunstscene. Et tilfældigt møde med en australsk gallerist åbnede en masse døre.

Morten Lassens billeder - olie og spray på lærred - er abstrakte. Han siger selv, at de 'handler om det vi ikke kan se'. Hans billedmæssige udgangspunkt er den forunderlige digitale verden vi lever i, hvor billeder, ord, tal og endda emojis tonser rundt i verdensrummet og er totalt realistiske, selvom vi ikke ser dem undervejs, men først når de lander. Den uendelige digitale verden er kunstens fagre nye verden. Vi tør roligt love, at denne udstilling kommer til at byde på en spændende kunstoplevelse. Og til overflod: På udstillingens sidste dag, søndag den 22. august, kommer kunstneren selv og har sagt ja til at fortælle om sin arbejdsproces, historie og samarbejder.

Der er fernisering på udstillingen lørdag den 31. juli klokken 13-17.

- Vi serverer vin og vand, men af coronahygiejniske hensyn ikke noget spiseligt, oplyser Slagelse Kunstforening.