Klik og se annoncen

KonditorBager er det nye navn på facaden hos Tina og Niels Høy på Rådhuspladsen i Slagelse. De har efter 17 år sagt farvel til samarbejdet med Guldbageren, og det betyder at kunderne kan se frem til bl.a. en række ekstra gode tilbud og nye kampagner i forretningen.

- Vi er kommet med i en større kæde, fortæller Tina Høy, som samtidig glæder sig over at det ny samarbejde i høj grad letter arbejdet i det daglige, bl.a. med hensyn til administration, kassefunktion og skilteproduktion.

- Det er virkelig godt. Og kunderne kommer ikke til at mærke forskel, understreger hun. Der er ganske enkelt udelukkende tale om fordele.

- Vi kører stadig med brødkort, som nu er udvidet, så det gælder for både rugbrød og grov- og specialbrød, hvor det ottende brød er gratis.

Kampagner og nye tiltag

KonditorBager-kæden har iflg. Tina på landsplan ca. 70 medlemmer, og mange spændende kampagner, som de enkelte forretninger kan koble sig på.

- Jeg har tilmeldt os samtlige kampagner i foråret, konstaterer Tina.

Det betyder at kunderne i løbet af de kommende måneder bl.a. kan se frem til nye, lækre Panini-sandwich i forretningen, samt bagels m.m.

- Det er dejligt at være med i en kæde, hvor det handler om udvikling frem for afvikling, fastslår Tina og Niels.

Til november har de i 28 år drevet den populære bagerforretning og trives med dagligdagen, hvor langt de fleste kunder midt i den travle hverdag får en personlig hilsen og en frisk bemærkning fra Tina med på vejen.

Kvaliteten bliver der ikke gået på kompromis med, og i bageriet starter arbejdsdagen også i dag tidligt, for Niels ser gerne at dejene får liggetid, før brødene kommer i ovnen.

Skiftet til KonditorBager kæden er sket pr. 1. januar, og markeres med en række ekstra gode tilbud på bl.a. rundstykker og kærnemælkshorn fra torsdag til søndag i denne uge.