Klik og se annoncen

Bilbyen Slagelse: - KIA er det mest solgte Plug-in hybrid bilmærke de sidste tre år, i modellerne Ceed, XCeed og Niro. Det oplyser Søren Blumow, Jons Biil Eriksen og Torben Kjerulff, Kjerulff A/S på Sverigesvej i Slagelse.

- Vi har igennem de sidste tre år opbygget en stor erfaring i Plug-in og el-biler. En rejse, som mange af vores kolleger først starter nu. Denne kundegruppe har stor viden omkring denne type biler, og derfor er det vigtigt, at vi har den rette viden og erfaring omkring denne type biler.

- Servicering af Plug-in hybrid biler og el-biler kræver specielt udannede mekanikere. - Denne type biler er helt ufarlige, og i tilfælde af fejlbetjening kobles el-systemet automatisk fra, oplyser Torben Kjerulff..

- Det gælder også ved kollision, hvor Brand & Redning ved, hvad de skal gøre, så de ikke kommer galt afsted.

- Der er også 7 års Kia Garanti på hele batteridelen på vores KIA biler, fortsætter Kjerulff Teamet.

- Alle afventer spændt på Regeringens kommende finanslov, for hvad kommer der til at ske med registreringsafgiften på plug-in hybrid biler og el-biler - det ved vi ikke, men vi ønsker alle en forlængelse af den nuværende aftale, som får flere bæredygtige biler ud på de danske veje. Kjerulff A/S kan nu tilbyde Plug-in biler og el-biler med kort leveringstid, afslutter man fra Kjerulff A/S.