Klik og se annoncen

- Kunderne oplever vi som meget ansvarsbevidste i disse trælse corona-tider. Både vores personale og kunderne overholder nøje de anvisninger, som Sundhedsstyrelsen har givet. Det fortæller Søren Blumow og Torben Kjerulff, Kjerulff A/S (billedet) på Sverigesvej i Slagelse, hvor der forhandles både KIA og Isuzu.

- Vi har hjemsendt noget af vores personale, så der ikke er for mange medarbejdere samlet på én sted i forretningen, og det fungerer rigtig godt i hverdagen. På værkstedet er der lidt ventetid, men det tager kunderne rigtig fint, for de forventer at vi overholder alle Sundhedsstyrelsens regler, fortsætter Søren Blumow og Torben Kjerulff

- Vi har hele tiden haft åbent i alle afdelinger i firmaet, og salgsafdelingen har også åbent hver søndag, og vi har erfaret, at det også i disse svære corona-tider er klart den bedste dag på ugen.

- Vi har også mærket en nedgang i aktiviteterne i firmaet, men ikke så slemt, som vi havde frygtet, fortsætter Søren Blumow og Torben Kjerulff

- Vi glæder og som alle andre til at vi kan få sat en stopper for corona-krisen, men det tegner desværre til, at det vil vare nogen tid endnu.

- Vi er meget glade for, at kunderne ikke er bange for at besøge os i vores afdelinger, men det skyldes at alle tager restriktionerne fra Sundhedsstyrelsen meget alvorligt, afslutter Søren Blumow og Torben Kjerulff.

På billedet Torben Kjerulff og Søren Blumow ved standen med handsker og håndsprit, som står klar også i salgsafdelingen.