Klik og se annoncen

Slagelse: På søndag d. 21. februar runder Kjerulff A/S på Sverigesvej i Slagelse de 100 år. Det er en milepæl, man længe har set frem imod.

- Vi har selvfølgelig glædet os! Det har vi gjort i flere år, og vi har haft mange ideer om åbent hus, fest for medarbejderne og sjove events. Men det er nu sat på stand-by, konstaterer Jette og Torben Kjerulff, som grundet de mange corona-restriktioner har udskudt al festivitas.

- Selvfølgelig indhenter vi det, så snart det er muligt, fastslår Kjerulff-parret, som op til dagen har kigget grundigt i arkiverne og lavet to store plakatsøjler med udklip og billeder, der fortæller om den spektakulære historie gennem flere generationer, ligesom et særligt jubilæumslogo er bragt i stilling. Også det bliver indenfor familien. - Det er tegnet af min fætter, fortæller Jette Kjerulff.

- Vi har en historik, men vi har også en fremtid. Vi er fulgt med tiden, fastslår Jette og Torben Kjerulff, som glæder sig over at et generationsskifte med Søren og Annette Blumow er bragt i stilling.

- Vi har en rigtig god forbindelse. Og de er kendt med firmaet, Søren er udlært her. Så den røde tråd bliver ved med at være der.

- Vi har et trofast personale. Og så er det vigtigt altid at ha' en god etik og moral, og være forandringsparate hele tiden.

Gennem årene er mange store renoveringer gennemført, og udviklingen stopper ikke, fastslår Kjerulff. Næste projekt er en modernisering af kontorerne i salgsafdelingen og firmaets Kia Lounge.