Klik og se annoncen

Fødselsdag. Statsautoriseret revisor Kim Thomas Nielsen fra Dansk Revision Slagelse fylder 50 år torsdag den 22. april. Dagen fejres i Skælskør sammen med børnene og kæresten - med take away og et godt glas vin

Slagelse: Senere på året har Kim 30 års jubilæum som revisor og 10 års jubilæum hos Dansk Revision, hvor han er partner.

Som revisor er han kendt for at sige tingene, som de er og hans faglighed har gør, at han i flere år har været en del af Dansk Revisionskædens Faglige Udvalg, hvor han er med til at påvirke kædens faglige udvikling.

Der er sket meget med branchen siden starten af 1990'erne. Før var det regnskaberne, som havde hans primære fokus - hvor hans fokus nu mere er rettet mod at bruge tallene til at tale ledelse og forretning med kunderne.

Kim har de senere år deltaget i lederuddannelser og fortæller at han forsøger at holde fokus på medarbejdernes udvikling og trivsel i en travl hverdag.

- Det er med tiden blevet en naturlig og spændende del af jobbet at have med mennesker at gøre - uanset om det er virksomhedsejere eller medarbejdere, så er der mennesker bag tallene.

Fritiden bruges på gåture i naturen og lidt vinterbadning. En sjælden gang løbes der en tur og der tages tid til læsning af bøger, der ikke er årsregnskabsloven. Livekoncerter og en fadøl i gode venners lag savnes i disse tider.

Han sætter stor pris på at have sine tre børn omkring sig - Theis på 23 år, Tenna på 20 år og Camilla på 10 år. De nyder stor glade af hans far-humor - mener han selv.

For et par år siden tog han motorcykelkort - efter en dag på kontoret cleares hjernen godt på en snoet vej på ryggen af motorcyklen.

Kim har i mange år har været aktiv i Round Table Skælskør, hvor han for et par år siden var med til at starte en ny ExTable-klub for de gamle og erfarne over de 40 år. En del af Round Table-kammeraterne er efterhånden blevet en del af vennekredsen.

Når coronakrisen forhåbentlig snart er under kontrol håber han at komme på længere vandreture med kæresten - p.t. står Island højt på ønskelisten.

Den store 50 års fødselsdagsfest med familie og venner er foreløbig udskudt til om et par måneder og der krydses fingre for at det til den tid kan lade sig gøre.