Klik og se annoncen

Slagelse: En ny kunstudstilling er på vej i Røde Tårn i Træskogården i Slagelse. Her udstiller fra d. 3.-10. oktober En MAS kunst, som består af Marianne Vestbjerg og kusinerne Ann-Sofia Dvinge-Baun og Signe Nordfang.

Marianne Vestbjerg er billedkunstner, og blev i 2017 kåret som årets kunstner i Slagelse. Mariannes malerier er inspireret af oplevelser, stemninger, mennesker og naturen. Marianne arbejder sig ind til et personligt udtryk, der gerne skulle efterlade beskueren med en oplevelse, som vækker ens nysgerrighed.

Ann-Sofia Dvinge-Baun har hele sit liv været meget kreativ og arbejdet i mange forskellige materialer og udtryk. Igennem de sidste fire år har Ann-Sofia fortrinsvis arbejdet med keramik, der er blevet hendes passion. Ann-Sofia har fundet sit eget udtryk og laver bl.a. klovne, damer, dyretårne og skåle.

Signe Nordfang er glaskunstner og drivkraften er at sprede glæde. Signe er først og fremmest inspireret af sin store kærlighed til dyr. Signe har gennem de sidste 7 år skabt mange dyrearter med sit eget humoristiske udtryk, bl.a. ud fra billeder af kunders kæledyr. Desuden laver Signe huse og fade med knald på farverne.

Der er ikke fernisering pga. covid19

Der er åbent følgende dage:

Lørdag den 3. oktober kl. 11-15. Alle 3 kunstnere vil være tilstede, og der vil være lidt til ganen.

Søndag den 4. oktober kl. 11-15

Fredag den 9. oktober kl. 14-17

Lørdag den 10. oktober kl. 11-15

Søndag den 11. oktober kl. 11-15