Klik og se annoncen

Bilbyen Slagelse: - Kjerulff A/S har igennem de sidste tre år opbygget en stor erfaring med el-biler. En rejse, som mange af vores kolleger først starter nu. Denne kundegruppe har stor viden omkring denne type biler, og derfor er det vigtigt, at vi har den rette viden og erfaring omkring denne type biler. Sdan siger Jonas Biil Eriksen og Torben Kjerulff, Kjerulff A/S på Sverigesvej i Slaeglse.

- Servicering af el-biler kræver specielt udannede KIA-teknikere og specielt KIA værkstedsudstyr. El-biler er ufarlige, og i tilfælde af fejlbetjening kobles el-systemet automatisk fra. Det gælder også ved kollision, hvor Brand & Redning ved, hvad de skal gøre, så de ikke kommer galt afsted. Der er også 7 års KIA Garanti eller 150000 km på hele batteridelen på vores KIA biler, fortsætter Kjerulff-teamet.

- Kjerulff A/S kan nu tilbyde KIA E-Niro model 2021 med en anhængervægt på 300 kg, så man kan køre med en lille trailer til genbrugen, og vi har nu også en kort leveringstid på bilerne. KIA E-Niro med et 64 kW batteri kører op til 455 km på en opladning, og den koster fra kr. 339.999. E-Niro kan også privatleases.

- Bilen har en kraftig varmepumpe, og man kan indstille bilen til at være opvarmet til et ønsket køre tidspunkt hver morgen. Den har 204 HK, er meget hurtig og accellererer fra 0-100 km/t på kun 7,8 sek. Clever Ladestanderen er inkluderet i bilen pris, og der er evighedsgaranti på ladestanderen.

- Med et Clever ladeabonnement til kr.749 pr. måned har man fri kilometer, og det er incl opladning ude og hjemme. Man betaler kun 330 kr. i halvårlig grøn ejerafgift, afslutter Jonas Biil Eriksen og Torben Kjerulff.