Klik og se annoncen

Slagelse: De blå gulvtæpper er afløst af lyse trægulve og der er vendt op og ned på hele butikken. Jysk på Japanvej i Slagelse er lige nu i gang med lave hele butikken om og indføre et helt nyt koncept.

- Vi får et nyt, nordisk koncept, fortæller Majken Musen, store manager (butikschef, red.) i Jysk Slagelse. Det betyder blandt andet også at der er kommet vægge ind i butikken, så den i højere grad ligner et hjem, og der er mere visuel inspiration til kunderne.

Helt generelt bliver hele indretningen af den ca. 1500 kvm. store butik mere lys og lækker, med spots og lys på varerne.

Selve udvalget i butikken røres der ikke ved.

- Varerne er de samme, som vi hele tiden har haft. De bliver bare præsenteret på en visuelt flottere måde.

Og så er der som nævnt vendt op og ned på hele butikken.

- Der er ikke noget, der står som det gjorde før. Det skal man lige vænne sig til, smiler Majken, som har været store manager i Slagelse-afdelingen siden november.

- Men jeg er absolut ikke ny i Jysk-sammenhæng. Jeg har været i Jysk i 21 år, blandt andet som butikschef i Jysk i Korsør og Sorø, fortæller Majken, som også selv sætter pris på det ny koncept, der danner ramme om hverdagen for de i alt ni fuldtidsansatte medarbejdere.

- Det betyder noget at det hele bliver mere lyst og venligt, og varerne præsenterer sig pænt. Man har lyst til at sætte dem op, og det gør noget for vores humør.

Morgenkaffe 19. juni

Ombygningen startede for godt tre uger siden, og afsluttes i denne uge.

- Vi holder lukket onsdag og torsdag d. 17.-18. juni, og åbner fredag d. 19. juni med morgenkaffe og kager fra kl. 8.00, oplyser Majken Musen.

Åbningen fejres med en helt lokal tilbudsavis, som udkommer sammen med den almindelige tilbudsavis fra Jysk.

- Så vi har dobbelt så mange tilbud. Men vi har ikke køtilbud eller konkurrencer med for eksempel boldkast. Begge dele af hensyn til corona.

- Men vi har nogle rigtig gode tilbud og masser af personale på, som kan hjælpe folk med at holde god afstand. På åbningsdagen har vi åbent til kl. 22, og den efterfølgende weekend til kl. 18.00 begge dage, for at sprede det ud, så folk har god mulighed for at holde afstand, understreger Majken Musen.

Hun melder i øvrigt om stor travlhed gennem corona-krisen.

- Vi har haft megatravlt og meget stor vækst. Folk har arbejdet hjemme og fået brug for skriveborde, gardiner og rullegardiner m.m.

- Faktisk har vi måttet trække varer hjem fra Jysk i Polen, for at leve op til efterspørgslen.