Klik og se annoncen

Slagelse: Også i år er der mulighed for at varme op til julen sammen med Den Lille Kastaniehest og deltage i lodtrækningen om gavekort á kr. 200 til butikkerne bag lågerne i den populære julekalender, samt førstepræmien fra Møbler & Design på Kongstedvej i Slagelse: En flot gamerstol med tilhørende skrivebord, til en samlet værdi af 2.098 kr. Samlet er præmiesummen ca. 30.000 kr.

Julekalenderen udgives i år for 19. gang, denne gang med historien om 'Den lille Kastaniehest og Snepidemien i Ønskedalen. Bag udgivelsen står Business Slagelse, VestsjællandsCentret og UgeNyt.

Nedtælling til julen

Kalenderen er populær hos både børn og voksne. Både fordi den er en hyggelig nedtælling til jul, og samtidig en herlig chance for at vinde en ekstra julegave.

For at deltage i lodtrækningen, skal man hver dag fra d. 1. til 24. december klæbe bagsiden af dagens kalenderlåge op i skemaet på bagsiden af kalenderen.

Når skemaet er fyldt med de 24 kalenderlåger, er det ikke bare juleaften, men også på tide at sende løsningen ind og deltage i lodtrækningen.

Følg med og vind

Man kan i øvrigt også følge med i dagens julekalenderafsnit via www.VDonline.dk eller på kastaniehesten.dk, og vinde biografbilletter, daglige gavekort og gavekasser med guf, julekaffe og merchandise med Den lille Kastaniehest.

Man kan afhente julekalenderen i VestsjælandsCentret, hos Business Slagelse, Møbler & Design, Skousen, Helsam Slagelse, Paw Sko, XL Byg, Blomsterhuset Slagelse, ecco Slagelse, Intersport i Vestsjællandscentret, Bonnie Dyrecenter, Spar Nord, Butik Sommerfuglen, Topgrej.dk, SkovHaveHuset.dk, Sejers Konditori, Café Korn, Rådhusapoteket, Dagli'Brugsen Kirke Stillinge, Acobs, Servicestyring og Volkswagen Slagelse.

Der er trykt i alt 5.250 julekalendere, der udleveres efter princippet 'først til mølle'.