Klik og se annoncen

Slagelse: - Vores traditionelle jule-jazz i Helligåndskirken bliver i år lidt utraditionel. Sådan siger klosterforstander Helle Jürgensen, Slagelse Gammel Kloster.

- Vi har glædet os til igen i år at byde NIDA Jazzband fra Kalundborg velkommen og spille med fuld musik og for fulde huse. Men corona-restriktionerne gør, at der kun må forsamles 34 personer i vores kirke. Og med syv mand i orkesteret er der ikke plads tilbage til ret mange gæster.

Heldigvis har vi fået lov til at benytte Sct. Peders Kirke til julekoncerten, der spilles den første søndag i advent, den 29. november, kl. 15.

Julekoncertens første afdeling er en blanding af traditionel jazz og swing. Efter en kort pause spiller de julemusik, selvfølgelig med inspiration fra jazz'en.

For 80 kr. er der adgang til koncerten fra kl. 14. To personer, der følges ad, kommer ind for 150 kr. Overskud tilfalder kirken.

Husk ansigtsmaske!

Billetter kan reserveres med SMS eller telefonisk på 4232 5946 eller mail kastanjelunden18@live.dk og betales ved indgangen. Se også www.nida.dk

NIDA Jazzband

Orkestret blev startet i 1992 af en gruppe musikere fra Kalundborgegnen, som tidligere havde spillet musik i andre sammenhænge, men som savnede et fast orkester at spille i.

I dag er den fulde besætning på syv, hvoraf flere har været med fra starten og derfor er orkestrets gamle 'kerne'.

Besætningen er: Niels Riis, Kalundborg (trækbasun), Tim Nielsen, Kalundborg (trompet), Poul Erik Kristiansen, Kalundborg (guitar og banjo), Ulrich Hansen, Slagelse (trommer), Curt Asklund, Korsør (bas), Knud Frydendal, Kalundborg (saxofon), Niels Sveistrup, Slagelse (klarinet).