Klik og se annoncen

Korsør: - I troede sikkert, vi havde glemt det, siden I ikke har hørt noget fra os. At vi i disse corona-tider helt har opgivet at bekymre os om hinanden, lyder det fra kunstneren Susanne Thea og Heidi Nielsen fra Korsør Ligkistemagasin, initiativtagere til Årets Korsørhjerte.

- Har man haft øjne og ører med sig, må man glæde sig over at der simpelthen bare er kommet flere ildsjæle til Korsør. Ildsjæle som går langt for at glæde andre og gøre andres hverdag lettere. Så der er helt sikkert en ildsjæl eller flere i Korsør, som folk bare brænder for at kunne hylde for deres engagement.

Femte gang

- Årets Korsørhjerte skal uddeles for femte gang. Tanken er som altid, at anerkende og sætte pris på vores bys ildsjæle. Dem som gør hverdagen lidt lettere for andre, dem som altid er klar med en hjælpende hånd, dem som bare er med på arbejdsopgaven, uden man behøver spørge om de har lyst!

Kort sagt: Hvem synes DU, fortjener en anerkendelse for deres engagement i Korsør?'

Vinderen 2020 vil, ud over æren, modtage Korsørhjertet, som er dekoreret af kunstner Susanne Thea, gavekort til byens forretninger, klubber og privatpersoner, som alle støtter op om hædringen af årets Korsørhjerte.

Vigtigt at anerkende

Det er som nævnt Susanne Thea og Heidi Nielsen, som er initiativtagere til Årets Korsørhjerte.

Som de begge siger 'er det vigtigt at anerkende det menneske, som bare går en ekstra mil for klubben, sagen eller andre. Uden at skal have noget for det, andet end glæden ved at hjælpe'.

Det er Korsørs borgere der nominerer den frivillige person, som de mener, er værdig til denne titel. Det skal være en ulønnet frivillig, som er bosiddende i 4220 Korsør, som bliver nomineret til Korsørhjertet, som et skulderklap for 'godt gået'.

Dette kan gøres ved at skrive en nominering på facebookgruppen KORSØRHJERTET, her kan man også like de forslag, som allerede er kommet og evt. skrive sin begrundelse for at lige netop den person skal hyldes, som modtager af årets Korsør hjerte.

- Der vil på siden komme oplysninger om, HVORNÅR vi afslører årets vinder og ikke mindst HVOR,, lover de to initiativtagere.

De sidste fire års vindere er

Jimmy Jørgensen 2016, Rasmus Erichsen 2017 og Jytte Larsen 2018, Henny Blichfeldt Jacobsen 2019, Så hvem skal have æren i år?

- Gå ind på facebooksiden KORSØRHJERTET og stem!