Klik og se annoncen

Salg. I/S Tårnborg Parkhotel af 17. marts 1998, der ejer ejendommen hvorfra Comwell Hotels driver Comwell Korsør, har besluttet at sælge bygningerne, hvorfor Comwell Hotels stopper med at drive hotellet med årets udgang

Korsør: Rammerne omkring konference- og spahotellet Comwell Korsør skifter ejer og får nyt indhold. Ejer af ejendommen, I/S Tårnborg Parkhotel af 17. marts 1998, har bekræftet, at man har indgået aftale med 3F om købet af ejendommen, der fremadrettet skal bruges som intern kursusejendom for 3F.

3F overtager ejendommen per 1. januar 2022, hvilket betyder, at med udgangen af december 2021 stopper Comwell med at drive hotelaktivitet fra ejendommen.

- Vi har været utrolig glade for at drive Comwell Korsør gennem de sidste 10 år, og jeg synes, at vi har fået skabt nogle rigtig gode resultater og tiltag sammen med organisationen. Derfor er det også med en vis portion vemod, at vi skal stoppe med at drive hotelaktivitet i ejendommen. Heldigvis er det ikke et farvel til Korsør, da vi fortsat driver Comwell Klarskovgaard i byen.

Vi er i øjeblikket ved at kigge på, hvordan forretningskonceptet fremadrettet skal være her, og vi forventer blandt andet, at der skal være åbent om sommeren, hvilket ikke har været tilfældet tidligere, udtaler koncernchef Peter Schelde, der samtidig understreger, at gæsterne ikke kommer til at mærke det forestående salg.