Klik og se annoncen

Beierholm på Ndr. Ringgade 70A i Slagelse afholdt forleden et velbesøgt arrangement i huset. Denne gang et gå hjem-møde om entrepriseaftaler. Ca. 65 deltagere var mødt op for at få en praktisk vinkel på muligheder og faldgruber i entrepriseaftaler.

Advokat Louise Gjessing Lund Jensen og Ole Bernt Hasling fra Mazanti-Andersen Korsø Jensen fortalte om de juridiske og adfærdsmæssige aspekter i entrepriseaftaler, herunder muligheder og faldgruber i AB 18. Direktør Jesper Nordby fra BKH Gruppen gav en praktisk tilgang til entrepriseaftaler - forhandlingsparametre og risikoafdækning. Begge indlæg med mange gode, spændende og lærerige eksempler fra hverdagen.

Statsautoriseret revisor Anders Paulsen og skattepartner Kenny Isaksen fra Beierholm gennemgik de overordnede regnskabs- og skattemæssige forhold omkring entreprise-kontrakter, afgrænsningen hertil og garantiforpligtelser, herunder væsentlige skattemæssige planlægningsmuligheder, der ligger indenfor området. Efter et par timer med fagligt input og god dialog med deltagerne, sluttede arrangementet med et par timers netværk og tapas.

Næste gå hjem-møde afholdes på torsdag den 6. februar, hvor det omhandler den nye ferielov. Privatfoto