Klik og se annoncen

Af John Hansen

Golfspillere - og måske også kommende golfspillere - har her i dette forår bestemt haft deres corona-frustrationer.

Som man har set det overalt i samfundet og også fritidslivet.

Men man må også sige, at der ikke har kunnet klages på hverken banerne som sådan eller på antallet af dejlige solskinstimer ude på anlæggene.

Søndag er du velkommen

Næste aktivitet på banerne bliver 'Golfens dag' her søndag den 21. juni.

Og da er der muligheder både i Slagelse, Korsør og Sorø.

Alle tre steder er unge og ældre velkomne fra formiddagen af til at prøve tingene af.

Gratis prøve i Slagelse

I Trelleborg Golfklub Slagelse fortæller formanden gennem det seneste år, Per Laursen, at man håber på stort og bredt fremmøde mellem kl. 10 og 13.

Her er det åbent hus - i en TGS-klub, der forleden fik afholdt sin forsinkede Åbningsturnering med ikke færre end 140 deltagere på banen.

Og det var Laursen & Co. særdeles tilfredse med. Han fortæller til Uge Nyt i øvrigt om stor, ny tilgang i klubben gennem de seneste måneder - også trods coronaens indgriben.

PM: Natur og sport

Og fra Korsør Golf Klub beretter formand Poul Møller direkte til os, at man står klar til at byde nye interesserede velkommen.

'Her får du muligheden for at komme ud i en smuk natur og samtidig prøve den sport, hvor alle kan være med,' fremhæver Møller og fortsætter:

'På Golfens Dag har du tilmed muligheden for at få din nysgerrighed stillet i en klub med et godt socialt miljø samt en afslappet og uformel stemning.'

Søndag fra 10 til 14

Korsør Golf Klub byder indenfor søndag den 21. juni kl. 10 - 14.

Fra kl. 10 - 12 er der en særlig spændende event for juniorerne, hvilket vil sige aldersgruppen 4- 18 år.

Både formiddag og eftermiddag 'er der lagt et spændende program, der giver et godt førstehåndsindtryk af, både hvad golf er for en størrelse, og hvad Korsør Golf Klub generelt kan byde på.

Efter en velkomst og orientering om dagens program vil klubbens trænere være klar til at lade dig prøve golfsvingets mange facetter.

Dette følges op med det måske mest spændende, nemlig at få mulighed for at spille er par rigtige golfhuller. Efter dagens program serveres der en let frokost i klubhuset,' lyder det fra Korsør.