Klik og se annoncen

Af John Hansen

FRILUFTSSPORT. Trelleborg Golf Klub Slagelse er kommet ekstra godt fra start i den nye forårssæson 2021 - med omkring 50 nye medlemmer og så er der nærmest gået inflation i at lave Hole in Ones. Åbningsturneringen er placeret til Dybbøldagen, søndag den 18. april

SLAGELSE: Forårstid er også golftid - ikke mindst da i Slagelse og på Vestsjælland.

Vi kan bl.a. berette, at TGS, Trelleborg Golf Klub Slagelse, er kommet rigtig godt fra start her i det tidlige coronaforår 2021.

På de store baner og vidder ved Skovse er der frisk luft og højt til loftet, og golfspillerne i TGS har længe været igang med sæsonen efter en lille måneds ufrivillig sne- og frostpause i februar.

Klar ved hullerne

Allerede onsdag d. 3. marts lykkedes det klubbens Jørgen Hallig at lave det ultimative slag, hole in one, på hul 23.

Og siden er det gået lystigt til. Faktisk er der i TGS Trelleborg nærmest gået inflation i Hole in ones, beretter Henrik Mep fra klubben til Ugeavisen.

Hele syv styks er det blevet til siden nytår. Det skyldes selvfølgelig både dygtighed og en vis portion held, men det har følgende så klaret:

De super dygtige

Kaj Christiansen, hul 27, Anne Damgaard Johannsen, hul 27, Jørgen Hallig, hul 23, Kaj Christiansen, hul 23, Jørgen Erik Petersen, hul 27 samt ydermere Heidi Heidelbach på hul 25.

Allersenest Anton Birch-Hald lige op til påsken også på hul 25...

Værs'go - og direkte i hul. Alle nævnte spillere er blevet præmieret med en god flaske rom fra Slagelse Vinkompagni.

Og altså to gange hole-in-one af Kaj Christiansen.

Alle seks spillere har altså klaret det ultimative slag på Trelleborgs ni-hullers bane, som er blevet benyttet rigtig flittigt hen over hele vinteren.

18 huller i påsken

Trelleborg GS' store 18 hullers mesterskabsbane er åbnet her i påsken.

Greenkeeperne har haft travlt med at gøre banen klar, bl.a. er der lavet flere nye bunkere på hullerne og banen står klar til åbningsturneringen søndag d. 18. april.

50 nye medlemmer

Klubben er samtidig inde i en rivende udvikling, berettes det, og TGS har allerede nu fået 50 nye medlemmer via bl.a rekruteringsudvalgets kæmpearbejde.

Bestyrelsen og sponsorudvalget knokler også, og det samme gør alle andre udvalg.

Altsammen for at pleje klubbens ialt cirka 1.100 medlemmer.