Klik og se annoncen

Af Solveig Hansen

Udstilling. Den 29. april er der fernisering på en udstilling af glaskunstner Michael Kofod i Kunst & Design Købmandsgården. En udstilling der skaber glæde

skælskør: Glaskunstner Michael Kofod skaber nydelse, glæde og stemninger - og målgruppen for hans værker er almindelige glade mennesker.

Så er man blandt sidstnævnte, der værdsætter en forening af vildskab og harmoni, og som sætter pris på nydelse og glæde, så er det måske værd at sætte et kryds i sin kalender den 29. april klokken 13.

For her vil Michael Kofod være at træffe i Kunst & Design Købmandsgården i Algade 11, i forbindelse med den udstilling som fra samme dato kan ses samme sted og maj måned ud.

Tidligere har Michael Kofod, der blandt andet er uddannet af den verdensberømte canadisk glaskunstner Bob Leather-barrow, været udstillet sammen med H.K.H. Prins Henrik og med nogle af Salvador Dalis skulpturer.

Sin egen tilgang

Michael Kofod har tradition for selv at lave sit råglas for at sikre sig unikke strukturer og mønstre i flere lag i sine værker. Derudover blander han gerne transparent glas i sine dessiner, så der opstår dybde, brydninger og små unikke 3D-oplevelser.

Store organiske og skulpturelle former kendertegner hans ting, ligesom rene, kraftige og varme farver gør det - og helst farver som matcher både hinanden og det enkelte design.

Naturens skønhed er Michael Kofods primære inspirationskilde.

Der er fernisering på udstillingen med Michael Kofod i Kunst & Design Købmandsgården torsdag den 29. april klokken 13. Alle er velkomne.