Klik og se annoncen

Kirke Stillinge: Hos Møller i Mejeriet i Kirke Stillinge er der fernisering torsdag d. 9. september kl 19-21, hvor galleriet byder på et glas vin.

- Første fernisering i år - det har vi glædet os til meget længe. Kom og mød kunstneren Søren Parmo og se hans skønne farverige malerier, inviterer Finn Møller, Møller i Mejeriet.

- Søren Parmo er inspireret af det spontane og det frie liv, motiverne er legende, kraftfulde og naive i deres udtryk, han bruger ofte fuglen i motivet - som symbol på frihed og livet generelt. Dette i et skønt samspil med andre finurlige figurer, stærke farver samt sjove og kringlede titler.

Sørens udtryk ses klart i hans håndtering af det umiddelbare, pågående og impulsive motivunivers. Søren Parmo arbejder bl.a. i spændingsfeltet omkring- og med modsætningerne enkelthed og kaos - sjov og alvor.

Mange som har været igennem Kirke Stillinge har uden tvivl lagt mærke til det kæmpe store gavlmaleri 'Fuglen der tog STILLING på vej til stranden' som kunstneren udførte i forsommeren 2020 - det store værk blev signeret under overværelse af et lille indbudt publikum, Slagelses borgmester og sponsorer.

- Derfor er det skønt endelig at have mulighed for at Søren Parmo kan fortælle om sin kunst og tankerne bag.

Hele MØLLER i mejeriet er åbent under ferniseringen og der er rig mulighed for at spørge ind til alle de andre kunstværker og se Møllers egne unikke frimærker i keramik, lover Finn Møller. Særudstillingen kan ses frem til 3. oktober på Støvlebækvej 1A, der er altid gratis adgang.