Klik og se annoncen

Af John Hansen

KOMMUNEN: Den allerførste foreningsdonation af ekstra sponsorpenge 2021 fra VestsjællandsCentret i samarbejde med Slagelse Idræts Råd er netop blevet delt ud.

De gode midler tilfaldt tre lokale idrætsforeninger - i første omgang fodboldklubben B 73 i Slagelse Vestby. Et B 73, der i lørdags også fejrede rejsegilde på sit udvidede klubhus og i det hele taget holdt en bold- og klubfest i det brede fællesskabs tegn.

Desuden var der i Centret midler til Svøm Slagelse Korsør samt Slagelse Håndboldklub.

Ikke mindst hos førstnævnte svømmesammenslutning ved vi fra den aktuelle kommunale debat, at enhver krone er tiltrængt - p.t. ligger svømmere og vandpolofolkene nemlig i strid med kommunen om erstatning for de mange medlemmer og indtægter, man har mistet på grund af generende lange nedlukninger af svømmehaller.

Centret støtter lokalt

Læserne vil nok kunne huske, at vi tidligere på året fortalte, at Centret i Slagelse bymidte var gået ind i en ny sponsorordning med periodevis uddeling af 20.000 kroner foreningsstøtte.

Tildelingen skal findes i en form for klubdyst, hvor man kan få points - i fair dyst for foreninger afvejes i f t styrke og størrelse.

Og her er så B 73 altså blevet den første vinder af Slagelse Idræts Råd og Vestsjællands Centret's klubdyst, som SiR-formand Jørn C. Nielsen fortæller til Ugeavisen.

Resultatet

Første periode er gået fra juni til august måned 2021, og mange foreningsmedlemmer hos Boldklubben B73, Slagelse Håndbold Klub og Svøm Slagelse Korsør har i opstart- og prøveperioden doneret point til deres idrætsforening, siger Jørn C.

Resultatet af dysten ser således ud:

Boldklubben B73 45,88% af pointene

Svøm Slagelse Korsør 29,95% af pointene

Slagelse Håndbold Klub 24,17% af pointene.

De tre foreninger modtager

Og de tre lokale idrætsforeninger modtager hermed:

Boldklubben B73 9.177 kr

Svøm Slagelse Korsør 5.989 kr

Slagelse Håndbold Klub 4.834 kr.

På Centertorvet

Den første overrækkelse fandt sted på Torvet i Vestsjællands Centret.

Og på fotoet ser vi forrest fra venstre:

Sandie Nielsen, Slagelse Håndbold Klub, formand Eva Ingevold, B73 og Anja Aage, B73 samt næstformand Katarina Vestbjerg, SSK.

Bagest fra venstre: Formand Jørn C. Nielsen, SIR og Centerchef Jane Dahl, VSCS.