Klik og se annoncen

Af John Hansen

Efter at have talt med fodboldledere i både B 93 og FA 2000 - henholdsvis på Østerbro og Frederiksberg - må VDonline kort før SBI's kick-off mod VSK Aarhus her onsdag aften kl. 19, fastslå, at slagelseanerne på ingen måde kan regne med hjælp fra de to øst-klubber.

Slagelse må og skal SELV - helt alene - sørge for at høste points i de to resterende kampe. Onsdag her mod VSK Aarhus og evt. også kommende lørdag kl. 14 hos fynske Dalum.

Hjælp til SBI eller jyder?

Ulrik Balling & Co. kan i hvert fald ikke på forhånd kalkulere med, at de to bundklubber Ringkøbing og Vejgaard - som begge slog SBI for nylig - ikke også overrasker og tager points mod hhv. FA 2000 og B 93.

B 93 er nok stærkest af de to hovedstadsklubber, men begge er ramt af skader og stiller langtfra i bedste opstilling i aften mod jyderne.

Og københavnerklubberne har samtidig også lyst til at prøve nogle unge marginalspillere af, så de kan få chancen...

Alt ialt gør det næppe Slagelses overlevelsesmuligheder bedre - uden at man altså selv formår at sparke sig frem til livgivende points.

FA 2000 møder begge

Ydermere er situationen den i bunden af 2. division, at netop svækkede (sikre) FA 2000 står overfor at møde begge SBI's nedrykningskonkurrenter. Altså Ringkøbing og (på lørdag) Vejgaard.

Og selvom FA bebuder, at ville gøre, hvad man kan...ja så må man jo betvivle lidt, hvor langt det holder jvf. småskader og eventuelle eksperimenter.

Ringkøbing får på lørdag besøg af Holbæk.

Da skal Slagelse til Dalum (rækkens nr. 4), efter onsdag at have mødt rækkens nr. 3, VSK Aarhus, der på forhånd beskrives som et ganske velspillende hold.

Måske et uafgjort SBI-resultat imod VSK kan gavne lidt, idet slagelseanerne råder over en bedre målscore end de to andre i tilfælde af pointlighed til allersidst. I regnskabets time.

Men en nedrykning vil være lidt af en katastrofe for SBI, der jo har meldt 1. division ud som mål indenfor de nærmeste år. Så rigtig meget står på spil!

Næstved på vej ned

I øvrigt er Næstved BK efter endnu et uafgjort resultat, 2-2 mod Viborg, realistisk set nu på vej ud af 1. division. Og det fortjener sådan en multi-tysk rodebutik uden lokal-regional identifikation og med en sand træner-svingdør af dimensioner vel også...

Selvom de grønne i perioder mod Viborg spillede ganske fornuftigt - og da p.t. også ser ud til at have et stærkere hold end Slagelse - så er det altså ikke nok, viste tv-kampen.

En tv-kamp, der igen var 'skæmmet' af de nu udhængte omkringende betting- og spille-reklamer, som Kasper Hjulmand forleden sendte på kogepladen. Og jo, Næstved-Viborg-kampen var da også sponseret af et bettingfirma med Brian Laudrup.

Se vor artikel om emnet i Uge Nyt denne uge.