Klik og se annoncen

Støtte. Det seneste år har været præget af krav om fysisk afstand og lange nedlukninger - og det har været hårdt for Volleyklubben Vestsjælland og dens medlemmer. Alligevel holder foreningen gang i hjulene, blandt andet takket være de handlende i føtex Korsør. Siden september har de nemlig støttet foreningens arbejde med lokale børn og unge med 4.699 kroners flaskepant

Korsør: I føtex Korsør har man for at støtte lokalområdets foreningsliv gjort det muligt for de handlende i varehuset at donere deres pantpenge til lokale foreninger, når de afleverer dåser og flasker i butikken. Initiativet har været en succes - og i dag oplever Volleyklubben Vestsjælland på egen krop, hvad det anderledes initiativ og de gavmilde donationer kan betyde. Siden september sidste år er der nemlig blevet indsamlet 2.199 kroner til foreningens børne- og ungeafdeling. Dertil lægger føtex Korsør selv en donation på 2.500 kroner, så foreningen i alt modtager en donation på 4.699 kroner. Og den vil gøre en stor forskel, fortæller Rolf Meegdes, ungdomskonsulent i Volleyklubben Vestsjælland:

- Vores ungdomsmedlemmer kommer helt sikkert til at mærke en forskel - særligt på de kommende camps, hvor vi for eksempel planlægger at invitere forældre og søskende med til filmaften og spisning én af dagene. Under nedlukningen er det jo svært at sørge for, at det sociale ikke går tabt. Vi har allerede misset halvdelen af den nuværende sæson på grund af restriktioner, så det betyder meget for os, at vi kan gøre lidt ekstra for de unge fremadrettet. Alt sammen takket være den flotte donation fra føtex og borgerne i Korsør.

Støtter op om de sunde vaner

At valget faldt på Volleyklubben Vestsjælland, skyldes ifølge Lasse Storm Hansen, der er varehuschef i føtex Korsør, at de er med til at danne rammerne for, at især børn og unge kan dyrke sunde fritidsinteresser. De sunde vaner er nemlig noget, man bakker op om i føtex Korsør.

- Vi vil rigtig gerne støtte op om projekter, der sætter fokus på sunde vaner blandt de lokale børn og unge - og her er et aktivt fritidsliv vigtigt. I Volleyklubben Vestsjælland får børnene både rørt sig og bliver en del af et socialt fællesskab. Foreningen er altså om nogen med til at gøre en forskel for børnenes mentale og fysiske sundhed, og derfor er det en fornøjelse at kunne støtte deres arbejde, fortæller varehuschef Lasse Storm Hansen.

Donationerne fortsætter

Selvom der allerede nu er samlet knap 5000 kroner ind til Volleyklubben Vestsjælland, vil føtex Korsør fortsat støtte op om foreningens arbejde med de lokale børn og unge. Derfor kan kunderne fortsat donere deres pantpenge i butikken. Hos føtex Korsør håber man, at kunderne vil blive ved med at vise den generøsitet, som de har gjort det seneste halve år.

- Herfra skal lyde en stor tak til dem, der allerede har trykket på donationsknappen. Det har været fantastisk at se korsoranernes gavmildhed - for det er deres donationer, der har gjort det muligt for Volleyklubben Vestsjælland at holde skruen i vandet. Derfor håber jeg også, at de fortsat vil støtte op om indsatsen - hvad end det er med en enkelt flaske, to eller 10, fortæller Lasse Storm Hansen.