Klik og se annoncen

Slagelse: - Vores udsalg er skudt godt i gang i både Kære Børn og Kids Coolshop, og vi fortsætter helt til og med d. 23. juli, med masser af gode tilbud både til den lille ny og de lidt større børn. Det fortæller Elisabeth, Kære Børn og Kids Coolshop på Kinavej 1 i Slagelse.

- I september '19 åbnede vi en afdeling af den landsdækkende kæde Kids Coolshop under samme tag som Kære Børn, så vi har fået et meget større udvalg af legetøj, til både babyer og børn op til 12 år, og vi glæder os over at kunderne har fundet vej til os. Vi har netop omdelt et stort sommerlegetøjskatalog, og butikken bugner af alt det sjove sommerlegetøj til vandleg, badebassiner m.m. Her kører vi også en masse gode sommertilbud, blandt andet giver vi helt op til 60% på Playmobil.

- Som noget nyt i Kære Børn har vi demonstration af en helt ny harnevogn, Basson Nordic Lite. Og i øvrigt kan man hos os sagtens reservere en barnevogn, mod depositum, understreger Elisabeth.

- Man kan også prøve barnevognen i bilen, før man beslutter sig.

- Ferietid betyder også ture i bilen, og det er vigtigt barnet sidder korrekt i autostolen. Derfor tilbyder vi et sikkerhedstjek med en uvildig vurdering af autostolen, oplyser Elisabeth, som også har helt styr på Sundhedsstyrelsens retningslinier.

- I forretningen tager vi alle forholdsregler med håndsprit og god afstand.

- Vi har åbent hver dag hele ugen, fra mandag til søndag, og man kan følge både Kære Børn og Kids Coolshop, herunder åbningstider, på facebook.