Klik og se annoncen

Bilbyen Slagelse: Emil, 18 år, lokal og smedelærling, kunne torsdag eftermiddag hos Volkswagen Slagelse kvit og frit afhente en splinterny VW Golf E hybrid. En plug-in hybrid, som kan køre på både strøm og benzin. Den flotte, sølvfarvede bil var en af gevinsterne i årets store Knæk Cancer show på TV2, og Emil var slet ikke i tvivl da han så reklamen: den bil ville han vinde. Så en støtte-SMS røg afsted til TV2, med en venlig tanke om at pengene går til noget godt.

Og ud over at støtte det gode formål fik Emil i den grad valuta for pengene, da han rent faktisk blev udtrukket som den heldige vinder. Selv om det var Emils mor Eva, som tog telefonen, da værterne ringede med den glade besked. Emil havde nemlig glemt sin telefon hjemme.

Til gengæld var Emil så absolut til stede, da gevinsten skulle afhentes.

- Jeg har altid været VW-fan, lød det med et stort smil fra Emil, som til trods for sin unge alder allerede har haft to biler: En VW Caddy og en VW Golf.

- Jeg går fra en Golf4 til en Golf8, det er ikke så dårligt, lød det fra den glade vinder, før han koncentrerede sig om instruktionerne fra salgskonsulent Thomas Kjærgaard (tv i billedet), som afleverede gevinsten.

Som det fremgår af billedet var bilen stadig iført den røde sløjfe, som prydede den under det store Knæk Cancer show.

Emil kan nu se frem til ekstra komfortable køreture: Den ny Golf gør med sine intelligente assistentsystemer køreturene mere afslappede.

Med i gevinsten er også et års opladning med Clever, som stiller en ladeboks til rådighed, så Emil kan lade ubegrænset på både Clevers ladenetværk og derhjemme.

Gevinsten har en samlet værdi af 331.000 kr.

Foto: Evan