Klik og se annoncen

Bag E Gulve står det professionelle gulvfirma Vision Gulve A/S på Merkurvej i Slagelse, som til den ny butik har allieret sig med en velkendt, lokal ekspert indenfor området, Erling Andersen, mangeårig chef for Tæppeland i Slagelse.

- Det er en fornøjelse at komme tilbage til Slagelse efter fire år udenbys, smiler Erling Andersen, som har omkring 27 års erfaring indenfor faget - og allerede har hilst på gamle kunder fra tiden i Tæppeland.

Han ser relationen til Vision Gulve som en ekstra styrke og en rigtig god back-up til forretningen på Kongstedvej, hvor man også kan se egne prøver på de gulvbelægninger som Vision Gulve tilbyder.

- Vi tilbyder også alt i hårde gulvbelægninger, epoxygulve, vinyl til badeværelser m.m., og har tilknyttede montører med vådrumscertifikat.

- I Tæppeland har vi altid holdt en høj standard, og det gør vi også her.

Til gengæld starter vi op med små omkostninger, det betyder at vi har skarpe priser på kvalitetsprodukter, eksempelvis mærkevarer som Tarkett, Ege Tæpper, Forbo m.fl. Vi er ikke medlem af nogen kæde, så vi bestemmer selv.

Rart at gøre noget lokalt

Forretningen har været på vej gennem længere tid, fortæller Johni Jensen, som bor i Vedbysønder lige udenfor Slagelse, og sammen med en partner ejer Vision Gulve.

- Det rart at gøre noget lokalt - i Vision Gulve er vi meget i bl.a. København og på Fyn, fortæller Johni, som i mange år haft en drøm om at blive butiksejer.

- For et års tid siden kiggede vi på et lejemål her, men det var for dyrt i husleje. Så kom ideen om at leje sig ind her hos Møbler & Design, og Peter (ejer af Møbler & Design, red.) var heldigvis frisk.

Så nu er E Gulve etableret i det hjørne af forretningen som ligger til venstre for indgangen, hvor den præsenterer sig som et indbydende og flot match til den alsidige møbelforretning.

Johni Jensen vil ind imellem også ta' en tørn i E Gulve, måske en dag om ugen, og forbindelsen til Vision Gulve bliver som nævnt også en del af konceptet.

- Vision Gulve har både fem faste gulvlæggere og indlejede folk, så vi kan løfte en stor del af opgaverne selv, fortæller Johni Jensen.

- Vi hjælper også gerne tømrermestre og andre håndværkere med gulvløsninger og vejledning, uden at blande os i deres forretning, understreger Johni .

E Gulve indvies i øvrigt med reception på fredag d. 13. april kl. 14-17 - adressen er som nævnt Kongstedvej 2 i Slagelse.

Se evt. mere om forretningen på www.e-gulve.dk