Klik og se annoncen

Slagelse: Dodo & The Dodo's har været mere end 30 år på landevejene og har flere hits i bagagen, end de fleste kan begribe. Sangene spilles fortsat i radioen og unge som gamle kan synge, danse og følge med, når Dodo-musikken skyller ud i radioen og over scenerne landet over.

I Slagelse er succesen med Dodo's på scenen blevet gentaget flere gange. Både på spillestedet og til den årlige Slagelse Festuge har orkestret kaldt til samling - og Slagelseanerne har lystret.

I Musikhuset d. 16. oktober med dobbeltkoncert

Dette efterår er Dodo's igen på pletten i Slagelse. Det sker hele to gange d. 16. oktober, hvor orkestret giver koncert kl. 19.00 (denne er udsolgt) og kl. 21.30 (stadig ledige billetter).

Koncerten er grundet corona-restriktioner siddende, men de forhindrer ikke de erfarne musikere i at levere en fest.

- Vi er klar - og vi må godt for Mette!, siger Dodo (egentlig Maria Gad), forsangeren i orkestret, og referer dermed til de gældende forsamlingsregler, der har vakt en del forvirring i krogende. For det er nemlig fortsat tilladt at samles op til 500 siddende til sports- og kulturarrangementer. Der bliver dog ikke 500 i Musikhuset, der pga. afstandskrav kun kan have 197 gæster i den store sal.

Dodo-koncerten kl. 21.30 er ikke udsolgt endnu, og billetterne kan købes her: www.slagelsemusikhus.dk. På hjemmesiden kan der også læses om hvilke forholdsregler, der gælder på det lokale spillested, så en god - og sikker - koncertoplevelse er sikret gæsterne.