Klik og se annoncen

Slagelse: - Bilbranchen er sat på en svær prøve den kommende tid, med regeringens nuværende corona-restriktioner., konstaterer Torben Kjerulff, Kjerulff A/S. - Værkstedet er åbent som normalt, og der er fuld fart på med at udføre eftersyn og skadesarbejde. Derimod skal salgsafdelingerne hos bilforhandlerne holde lukket. Vi må godt køre hjem til kunderne og fremvise en bil, da prøveturen ikke må foretages fra bilforretningen. Vi laver så en elektronisk køreseddel hos kunden, og alle corona-regler overholdes naturligvis, oplyser Torben Kjerulff

- Når bilen så er solgt, så må vi godt udlevere bilen i bilforretningen, hvor vi hele tiden har helt styr på corona-forholdsregler med sprit, afstand m.m. Vi har 500 kvm. udstillingshal incl. vores Kia Lounge, hvor værkstedskunderne sidder og venter, men disse ventekunder må ikke gå rundt i salgsafdelingen og se på en ny bil - det giver absolut ingen mening.

Erhvervskunder har lov til at besøge os fysisk i salgslokalet , fortsætter Torben Kjerulff

- Vi kan ikke gøre brug af Regeringens hjælpepakke om lønkompensation, da 30% af medarbejderne så skal hjemsendes, og det kan ikke lade sig gøre, når værkstedet skal holdes kørende, og vi har i øjeblikket brug for alle medarbejdere på værkstedet.

Disse nye restriktioner kommer også til at koste bilforhandlerne rigtig mange penge, men vi håber at det kun varer til den 7. februar. Alle medarbejdere hos Kjerulff A/S corona-testes hver uge, da vi skal passe på kunderne og hinanden overfor den nye meget aggressive virus, fortsætter Torben Kjerulff

- Kunderne kan altid kontakte salgsafdelingen på kjerulff.dk eller salg@kjerulff.dk, da vi har fuld bemanding i salgsafdelingen, afslutter Torben Kjerulff.