Klik og se annoncen

Af John Hansen

Slagelseholdet var særdeles godt forberedt på favoritterne fra Næstved i søndagens lokalopgør.

Og derfor lykkedes det da også SBI'erne at dominere store dele af kampen - ligesom man ikke kom til at se meget til en flyvende Thrane. Han fik nærmest ikke et ben til jorden.

Samtidig havde SBI-spillere og ledere i ugen op til kampen - ovenpå de uheldige skænderi-konflikter omkring højtråbende Mike Mortensen som Uge Nyt omtalte efter kampen hos FA 2000 - snakket tingene fornuftigt igennem, så alle var fælles om at få det til at glide.

I Næstvedkampen havde MM tydeligvis dæmpet sig. Uden at han på nogen måde var tavs eller ikke fortsat positivt dirigerende.

Venzel: Fulgte bolden ind!

Det er ikke så ofte, at anfører Patrick Venzel bliver matchwinner i disse divisionskampe. Han fighter først og fremmest for holdet ude på midtbanen.

Men dennegang faldt bolden ned lige til Venzels venstreben, og lige uden for straffesparksfeltet sparkede han resolut og fladt kuglen ind til udligning 1-1.

'Joh, du kan tro jeg kunne følge bolden hele vejen. Jeg kunne godt mærke, at jeg ramte den, så den ville gå ind. Det var bare en god følelse,' fortalte målscoreren bagefter.

Efterlyste flere frispark

Teknikeren Martin Jensen var lige efter slutfløjtet langt fra tilfreds med det ene point.

'Nej, vi skulle da have vundet den kamp. Og de skulle aldrig have fået lov til at få deres mål.

Vi skal lave nogle flere frispark undervejs - noget der stopper dem. Også på midtbanen,' påpegede Martin, der selv blev udsat for at blive fældet til frispark et hav af gange.

Balling: Alle ydede deres!

Cheftræner Ulrik Balling havde, som flere andre, også gerne set en bedre udnyttelse af chancerne - cirka 10-6 i Slagelses favør - i lokalopgøret.

'Men jeg er tilfreds med en flot indsats af alle mand. Alle leverer en flot indsats, men allerede i vores gode 1. halvleg bør vi kunne score et par gange.'

LN-duel fra start

Næstveds Lasse Nielsen var ikke helt utilfreds med det ene point i Slagelse.

'Og jeg kunne have scoret på hovedstød allerede i kampens indledning, men må sige, at det var en superredning af SBI's målmand. Begge hold havde chancer til flere mål, men alt ialt vel ok,' udtrykte Lasse overfor os i en stille stund på stadion bagefter.

Hvor også en kamp-nervøs SBI-formand Michael Birkedal var faldet lidt til ro. Han så en lang række gode takter og momenter i holdet - men vil også gerne snart rykke med tre points i et par kampe.