Klik og se annoncen

Af John Hansen

KOMMUNEN: Demokratiet skal foldes ud i Danmark de næste måneder. KV-21 står bl.a. for døren.

Og selvom politikerne vel primært skal bedømmes på det, de foretager sig de første 3 og et halvt år EFTER et valg - og ikke alt det de moser rundt med i de sidste uger og måneder af en ny lovende valgkamp - så konstaterer vi, at der i kalenderen nu også følger nogle åbne valg- og borgermøder rundt i storkommunen.

Lørdag i Dalmose

Vi har fået oplyst, at Dalmosehallen i den gamle Hashøj Kommune lægger rum til et af Slagelse Kommunes først annoncerede valgmøder op til byråds- og kommunalvalget 2021.

Det sker på lørdag den 18. september i tidsrummet fra kl. 10 til 16.30.

Fra kl. 15 bliver der en egentlig politisk debat, hvor partiernes spidskandidater er inviteret.

Alle til orde

Forinden er det meningen, at man i Dalmose - udover boder, mad og drikke etc. - kan møde alle kandidater, der her ønsker at møde frem med deres budskaber og brochurer.

Arrangør er Støtteforeningen for Idræt, Kultur og lokalt Samvær.

Onsdag aften i Stillinge

Som vi tidligere har fortalt, så går det - traditionen tro - allerede løs i Stillinge her onsdag aften.

Hejninge Stillinge Lokalråd inviterer nemlig her til valgmøde forud for kommunalvalget 2021. Valgmødet foregår i Kirke Stillinge Forsamlingshus onsdag den 15. september kl. 19.

Aftenens politiske panel består af repræsentanter fra partier, som stiller op ved det kommende kommunalvalg.

Spørgsmål a la carte

- Mød op og hør hvilke mærkesager de forskellige kandidater vil kæmpe for, hvis de kommer ind i det nye byråd eller får borgmesterposten.

- Få også svar på dine spørgsmål, når der åbnes op for en fælles dialog og debat i salen. Valgmødets ordstyrer er Carsten Lysdal, som er redaktør og journalist på Sjællandske, fortæller Kirsten Lambert, formand for Hejninge-Stillinge Lokalråd til Ugeavisen og VDonline.