Klik og se annoncen

Af John Hansen

KOMMUNEN: Så har der igen været lejlighed til sponsorsvømning.

Forleden weekend kunne man i Slagelse Svømmehal afvikle årets sponsor-svøm i den lokale Svøm Slagelse Korsør.

Grundet den nok så berømte corona var arrangementet udsat her til september måned. Og der deltog dennegang 87 konkurrencesvømmer og vandpolo spillerne.

En time hver

Alle aktive svømmede 1 time og konkurrerede om hvor mange meter, de kunne nå at svømme.

Nogle sponsorer giver meter penge, det vil sige det handler om hvor mange meter, der er svømmet i løbet af den time den enkelte er i vandet.

Andre sponsorer giver faste beløb - men uanset kæmper de alle hårdt for at få deres bedste resultat.

Første i fællesskab

Svøm Slagelse Korsør fusionerede før corona og derfor er det første sponsorstævne i det nye fællesskab.

- Vi ved det også har været et svært år for erhvervslivet, derfor er det glædeligt at opleve hvor mange, der alligevel har fundet midler til at sponsorere klubben, fortæller man til Ugeavisen.

I alt har klubben fået midler fra ca. 230 sponsorer.

Om lørdagen klokken 14 blev første heat skudt i gang. Herefter fulgte i alt fire heat. Og der var en fantastisk stemning i hallen fra pårørende og frivillige.

De unge har i alt svømmet i 240 km, hvilket må siges at være helt utroligt. I løbet af dagen kunne både konkurrence svømmer, polo spillere og deres pårørende følge med på klubbens barometer, og se hvor mange penge de tjente. Da dagen var omme kunne alle fejrer et forrygende resultat. Man sprængte barometeret og opnåede fornemme 342.000 kr.

De sejeste...

Og fra Svøm Slagelse Korsør - der jo netop nu mangler mange indtægter fra medlemssiden grundet lange nedlukninger af hallen - lyder det om sponsorsvømningen:

- Vi er taknemmelige og glæder os over det flotte resultat. Pengene går til aktiviteter for de unge mennesker hvilket er essentielt.

For ingen sport uden oplevelser indlands og udenlands.

Alt ialt ved vi, at det har været en utrolig hård opstart efter corona, så det var dejligt for svømmerne at vise og bevise, at man fortsat hører til de allersejeste i kommunen.