Klik og se annoncen

Korsør: Lørdag d. 8. august er 60'er bandet Rocking Ghosts, pigtrådsmusikkens gentlemen gennem mere end 40 år, på plakaten i Korsør Kulturhus.

Bandet har haft store internationale hits og turneret over det meste af verden. De var med i de glade dage i Hit House og har oplevet tiden med hvinende piger ved scenekanten.

Og så har de optrådt sammen med Cliff Richard & The Shadows og andre af rockens store koryfæer. Gennem 40 år har de været forbilledlige ambassadører for dansk pigtråd - og de har ikke tænkt sig at stoppe foreløbig, fremgår det af programmet.

- Hitmelodierne 'Belinda' og 'Oh, oh what a kiss' er stadig faste på repertoiret og tager stadig kegler hos det trofaste publikum hver gang.

I årene 1964-68 tilhørte The Rocking Ghosts den absolutte pigtrådselite herhjemme. De spillede på alle de kendte steder som Giraffen og Hit House, og i mange popklubber i provinsen.

The Rocking Ghosts består af: John Andersen, sang. Niels Werner, guitar. Michael Eckhausen, bas. Jørgen Mühlbrandt, guitar. Svend Bonavent, trommer. Ole Trier, keyboard.

Koncerten arrangeres af Musikklubben Rockens Rødder. Showet starter kl. 20, dørene åbnes k. 19.30. opvarmningen leveres af Rock'n Roots. Billetter købes på www.RockensRoedder.dk