Klik og se annoncen

Slagelse: Mødre er en forestilling, der berører hvert et aspekt i livet efter at være blevet mor. Den tager fat i de mange facetter og spørgsmål, der uundgåeligt følger med forældreskabet. Det er både de store følelser og glæder, men i høj grad også morgenkvalme og ulvetime, søvnmangel og konkurrence om at være den bedste forældre.

Mødet med mødregruppen

Mødre er en historie om fire kvinder, der mødes i en mødregruppe i deres livs første arrangerede venskab. Om hvad det vil sige at mødes på tværs af forskelligheder i en ny fase af livet. Fortællingen sætter fokus på problemerne, sejrene, overraskelserne samt de store indsigter og små opdagelser ved det at være mor.

Stærkt hold

Louise Schouw Teater producerer forestillingen, og instruktion/manuskript står en række fremtrædende kvinder for: Christina Sederqvist, forfatter Julia Lahme, blogger Mette Marie Lei Lange, skuespiller Lykke Sand Michelsen og dramatiker Anna Bro. De fire skuespillere Szhirley, Lykke Sand Michelsen, Julie R. Ølgaard og Sara Line Møller Olsen er bl.a. kendt fra diverse serier, film og underholdningsprogrammer på tv.

Få ledige billetter

Mødre kan opleves på Slagelse Teater onsdag 16. september 2020 kl. 19.30. Der er i skrivende stund få billetter tilbage til de hurtige. Billetter kan købes på teaterforeningens hjemmeside teaterkreds.dk eller i billetsalget på teatret fra en time før forestillingen.