Klik og se annoncen

Slagelse: - Vi har været klar længe! Det var budskabet fra Marco, Café Vivaldi på Rosengade 6, som mandag kl. 10 genåbnede efter to måneders corona-lukning.

At gæsterne har savnet stedet, var tydeligt. Allerede de første timer var godt besøgt, fortæller Marco, som åbner med et opdateret menukort.

Her er weekendens brunchbuffet droppet fuldstændig.

- I stedet kan man sammensætte sin egen brunch, så man får det man gerne vil ha', og det er frisklavet, i samme øjeblik som man betaler, fortæller Marco, som også har benyttet de uger restauranten har været lukket ned til at gi' stedet en større overhaling med maling af vægge, loft og gulv, nyt gulv i køkkenet m.m.

- Alle maskiner har været ude - her har aldrig været renere, smiler Marco, som også har iværksat en stribe sikkerhedstiltag:

-Vi har sat plexiglas foran kassen og i baren, der er opsat spritmaskiner og etableret ekstra luft mellem alle borde.

- Og når det bliver godt vejr i næste uge er vi klar til udendørs servering - palmer og havemøblerne bliver sat på plads en af dagene, med god afstand, så det er forsvarligt.

Café Vivaldi har åbent alle ugens dage fra kl. 10, i hverdagene til kl. 22. - I weekenden holdt vi tidligere åbent til 02, men nu er det fredag og lørdag til kl. 24, som de officielle retningslinjer foreskriver, oplyser Marco. Foto: Evan