Klik og se annoncen

Korsør: - Oprindeligt var det planen, at vi skulle løbe på Storebæltsbroen lørdag den 20. juni 2020. Løbsdatoen blev først rykket til den 19. september 2020, og nu har vi i samarbejde med A/S Storebælt fundet en ny løbsdato, hvor vi forhåbentlig kan krydse Storebælt - nemlig lørdag den 29. maj 2021. Det oplyser løbsleder Per Hansen på vegne af Broløbet Storebælt i en udsendt pressemeddelelse.

Håber på løbernes opbakning

- Allerede ved løbets første flytning oplevede vi, at rigtig mange løbere valgte at beholde deres startnummer for derigennem at støtte løbet, og samtidig have et træningsmål hen over sommeren.

Broløbet Storebælt vil rigtig gerne være de mere end 14.000 tilmeldtes langsigtede mål for 2021, så det bliver en flok topmotiverede løbere, der starter enten fra Korsør (halvmaraton) eller Sprogø (kvartmaraton) for til sidst at slutte i Nyborg.

Frivilligt arbejde

- Alle omkring Broløbet Storebælt arbejder frivilligt, hvilket betyder, at nogle ting kan tage længere tid, end deltagerne måske forventer.

Udsættelserne har betydet en del ekstra arbejde omkring Broløbet Storebælt, så vores frivilliges motivation og gejst har været sat på prøve denne gang.

- Vi prøver at gøre tingene fair og gennemsigtige, ligesom vi forsøger at udføre opgaverne så hurtigt som muligt, oplyser Per Hansen. Jeg er rigtig glad for, at vi hos løberne møder stor forståelse, så vi i stedet for at skulle bruge de frivillige ressourcer på klager og brok kan fokusere på at gøre den 29. maj 2021 til en festdag.

'Overførsel' eller refusion

- Vi håber at se alle tilmeldte i startområderne om små ni måneder - klar til løbe på Storebæltsbroen. Er man forhindret, kan man enten videresælge sin billet eller få refunderet billetprisen.

Enkelte ledige billetter

Der er på nuværende tidspunkt samlet små 1.000 billetter tilbage på de to distancer.

- Vi håber og regner med, at løbet igen kan blive udsolgt, oplyser man fra Storebæltsløbet.

Ledige billetter sælges på www.brolob.dk