Klik og se annoncen

Slagelse: På fredag den 30. juli skyder Cirkusland sit nyeste initiativ i gang, når forlystelsesparken byder indenfor til open air fredagskoncert. Rasmus Bjerg går på scenen på fredag den 30. juli kl. 19 sammen med sit ottemands orkester og tager publikum på en rejse ind i John Mogensens sangskat. Fredag den 27. august er Lars Lilholt Band på plakaten. Billetsalget er i fuld gang til begge koncerter.

- Det er vores ambition, at Cirkusland skal være en park for flere generationer. Derfor har vi i år udvidet med fredagskoncerter med Rasmus Bjerg og Lars Lilholt. Hvor vores forestillinger i Cirkuslands normale åbningstid i dagtimerne primært henvender sig til børnefamilier, er fredagskoncerterne tiltænkt et voksent publikum, fortæller direktør Benny Berdino.

- Så længe jeg lever

Så tag med ned ad mindernes allé med John Mogensens sangskat, når Rasmus Bjerg åbner Cirkuslands nye scene med sæsonens første open air koncert. Rasmus Bjergs anmelderroste John Mogensen-hyldestkoncert med otte mands orkester optræder nemlig på Cirkuslands open air scene fredag d. 30. juli kl. 19.

I koncerten â??JOHN' spiller Rasmus Bjerg sangene fra dansktoppens ukronede konge i selskab med sit fantastiske orkester og kombinerer live koncert og teater designet til at indhylle publikum i en folkelig og festlig stemning, hvor publikum skal anstrenge sig godt og grundigt for ikke at synge med på John Mogensens hits. En billet koster 199 kr.

Koncerten blev flyttet fra den 26. juni til den 30. juli pga. Danmark skulle spille EM-kamp denne dag.

Kald det kærlighed

Fredag d. 27. august kl. 19 kan Cirkuslands gæster nyde den danske sommeraften til tonerne fra Lars Lilholts enorme sangskat.

- Kendt som 'De Lyse Nætters Orkester' er Lars Lilholt Band en institution på den danske live-scene. Det otte mand store orkester med Lars Lilholt i front er en altid meget solid og velspillende maskine. Det er medvirkende til, at Lilholts stærke repertoire bliver leveret med en spilleglæde og en præcision, der altid skaber en fest af de store, lyder det fra Cirkusland.

- Glæd jer til at høre sange fra Lilholts efterhånden meget store bagkatalog. Ved koncerten i Cirkusland vil der også komme sange fra det nye album Decameron samt fra Drømmefanger. Sange som bl.a. 'At Være Tæt På Dig', 'Geddens Tænder' og 'Første Gang På Roskilde', i lunt selskab med de store hits som 'Den Hvide Dværg', 'Cafe Måneskin', 'Kald Det Kærlighed' og 'Onkel Christian!' En billet koster 250 kr.

Cirkusland åbner for adgang til koncertområdet kl. 18 både fredag den 30. juli og fredag den 27. august.

Dagens koncert er et særskilt arrangement efter Cirkuslands normale åbningstid og giver således adgang til Cirkusland fra kl. 18, hvor der vil være opvarmningsmusik, god stemning samt mulighed for at købe øl, vand og pølser.

Når entréen er betalt er parkering gratis. Se mere og alle åbningsdage på Cirkusland.dk