Klik og se annoncen

Omø: Hun gjorde det første gang i 2016, og nu udstiller akvarelmaleren Birgitte Breuning igen akvareller på Omø i Café Loen.

Her var der lørdag 4. juli fernisering på udstillingen, der kan ses frem til 31. august.

Birgitte vil være til stede til en ekstra fremvisning lørdag den 18. juli og lørdag den 25. juli, begge dage fra klokken 11.00-13.00.

Da vejrudsigten lørdag ikke lovede det bedste vejr, var de involverede ret spændte på, om der overhovedet kom gæster til ferniseringen.

- Men der kom 17 udstillingsbesøgende og et fødselsdagsselskab på 18 personer. Som en overraskelse dukkede tre af mine venner fra Næstved op. De havde trodset vejret og bølgernes gang, og fra færgelejet stred de sig frem i øsregn for at være på Café Loen præcis klokken 14, fortæller Birgitte Breuning, der har undervist på Næstved aftenskole i mere end 10 år og haft mange udstillinger.

Specielt forhold til Omø

Hun har jeg et helt specielt forhold til Omø.

- Jeg 'opdagede' øen for cirka 10 år siden, efter jeg var flyttet til Bisserup. Øens meget afvekslende natur, fuglelivet og de store uberørte engarealer med udsigt til indsøer, skrænter, hav og fyrtårn var ideelt for et dagsbesøg, som så er blevet gentaget flere gange om året, hvor jeg som regel er udstyret med vandresko, cykel, frokostpakke og Ikke mindst malerudstyr, fortæller Birgitte Breuning, der også opretter private kurser og fremstiller billeder på bestilling.

arne