Klik og se annoncen

Slagelse/Skælskør: Fra Bilka Slagelse var varehuschef Casper Østergaard lige op til jul på en helt særlig, velgørende mission, med donationer på hele 10.000 kr. til både Mødrehjælpen i Slagelse, Kirkens Korshærs Varmestue i Slagelse og Julemærkehjemmet i Skælskør.

Dagens første stop var Kirkens Korshærs Varmestue på Sdr. Stationsvej i Slagelse, hvor varmestuens leder, Hanne Pedersen, tog imod med stor taknemmelighed. - Det er bare noget, der varmer, det er vi rigtig glade for, lød det fra Hanne Pedersen ved overrækkelsen af donationen.

Varmestuen er et vigtigt omdrejningspunkt for særligt udsatte borgere, som her kan få et billigt måltid mad, hjælp og vejledning.

- Nogle kommer hver eneste dag, andre i særdeleshed sidst på måneden, fortæller Hanne Pedersen.

- Vi bliver den familie og det netværk, som mange ikke har.

Ligeledes blev modtagerne hos Mødrehjælpen i Slagelse og på Julemærkehjemmet i Skælskør meget lykkelige for donationerne, som også her faldt på et tørt sted.

For Casper Østergaard ligger motivationen for de tre store donationer helt fast:

- Alle tre steder tager ansvar for de svageste i samfundet, som specielt i juletiden har behov for lidt ekstra. Alle stederne er passionerede for at hjælpe og mange frivillige medarbejdere arbejder hårdt for at gøre en forskel. Det vil vi i Bilka Slagelse gerne bidrage til.