Klik og se annoncen

Flytning. Bedemand Haack i Slagelse er flyttet til den anden side af Bredegade. Pr. 1. april overtog han forretningslokalet på Bredegade 36, efter at forretningen har ligget på Bredegade 33 siden åbningen i Slagelse d. 1. februar 2019

Slagelse: Faktisk havde bedemand Jørgen Haack allerede udset sig lokalet på Bredegade 36, da han i første omgang ledte efter lokaler til en forretning i Slagelse, men dengang var det ikke ledigt

- Nu blev det ledigt, og derfor slog jeg til, fortæller Jørgen Haack, som oplyser at han er blevet taget godt imod i Slagelse.

- For mig er samtalen med de pårørende utrolig vigtig, fortæller Jørgen Haack.

- Det er her alle de praktiske ting skal falde på plads, såsom annonce, kapel eller kirke, bisættelse eller jordbegravelse, hvilken kiste og hvilke blomster og så videre.

Alt dette er Jørgen Haack behjælpelig med, såfremt familien ønsker det.

- Nogle familier vil helst gøre det selv, og det er fint for mig, oplyser Jørgen Haack, som oplever at stadig flere bliver prisbevidste om, hvad en bisættelse eller begravelse koster.

- Flere og flere ringer for at få et såkaldt prisoverslag.

- Det synes jeg er rigtig godt! For selvfølgelig har vi en forretning, men vi skal under ingen omstændigheder udnytte, at familier har mistet deres kære.

Hos bedemand Haack kan man i øvrigt se priserne på hjemmesiden.

- Det er enhvers ret at kunne se priser, alle bedemænd ved jo godt, hvad det forskellige koster.

Jørgen Haack fortæller også at man altid kan tage en folder om den sidste vilje, som hænger på forretningens vindue.

- Det er altid en god idé at udfylde den, hvis man for eksempel gerne vil have sin aske spredt over havet, eller måske ikke ønsker nogen gejstlig medvirken.

Folderen er gratis, ligesom børnebogen 'Hvor man går hen, når man går bort'.