Klik og se annoncen

Af Henny Ferrold

Slagelse: Fredag kunne Annelise Rasmussen fra Kalundborg kvit og frit hente en splinterny Kia Ceed 1.0 Vision til en værdi af 201.000 kr. hos Kjerulff A/S i Slagelse. Annelise var nemlig en af de heldige vindere i årets Hjertegalla, som d. 22. august blev sendt på TV2 Charlie.

- Jeg fik et helt chok, da telefonen ringede klokken halv ni om aftenen, fortæller Annelise. - Det var den første bil, som blev udloddet, og jeg havde travlt med andre ting.

Overraskelsen har for længst lagt sig hos Annelise, som havde taget ægtemanden Jens med til afhentningen i Slagelse, og glædede sig over den ny Kia Ceed i farven rød.

- Det er både en pæn bil - og en pæn farve!

Annelise er i øvrigt også medlem af Hjerteforeningen.

- Dem støtter jeg hele tiden. og når der er sådan en udsendelse, sender jeg altid 150 kr. på en af bilerne.

Det ny køretøj kommer lige tilpas hos Annelise og Jens.

- Vi har to biler i forvejen, og vi har brug for to biler, blandt andet fordi min mor bor på et plejehjem 10 km udenfor Kalundborg. Men den ene er en 20 år gammel Berlingo, som skal skrottes. Så det kunne ikke passe bedre, lød det fra de glade vindere, som har været gift i 46 år og bor i Munkesøparken.

- Faktisk kommer jeg fra Slagelse, hvor jeg blev udlært som ekspedient og dekoratør i IP Huset. Men de sidste 50 år har jeg boet i Kalundborg og arbejdet først på Carmen Curlers og siden på Kalundborg Folkeblad i 17 år og på Refsnæsskolen i 20 år.

- Jeg har haft et rigtig godt arbejdsliv. Nu er vi pensionister og nyder det, smiler Annelise. - Jens handler ind og laver mad, mens jeg spiller petanque.