Klik og se annoncen

Slagelse: Galleri-Jethoni.dk i Slagelse havde forleden et to timer langt besøg af Mexicos ambassadør i Danmark, Carlos Pujalte, som gerne ville se Jethonis pyramidekunst, med inspiration fra Mexico. En kommende udstilling på ambassaden på Bredegade i København blev aftalt, fortæler Jethoni, som også oplyser at borgmester John Dyrby, var inviteret, men måtte melde afbud pga. vigtige møder.

Efterfølgende var der om søndagen åbning af Jethonis 'efterårsudstilling', med 20 kunstnere fra alle dele af Sjælland, incl. Møn og Nordsjælland - samt en enkelt kunstner fra Jylland.

- Arrangementet blev en stor succes - og med kø ved indgangen, da vi af forsigtighedshensyn, kun lukkede 50 personer ind ad gangen, oplyser Jethoni.

Galleri Jethoni ligger i den gamle popkornfabrik på Sorøvej 11 i Slagelse, og udstillingen kan besøges af alle, altid 24syv.

- Book din tid. Se mere info på www.galleri-jethoni.dk. Private, kunst-grupper og foreninger, turister, virksomheder og institutioner er alle velkomne. Der er også åbent, når de små flag og åbent-skilt er ude. Så kig ind og få en god og overraskende oplevelse, lyder invitationen fra galleriet.

På billederne glimt fra både ambassadørbesøget og åbningen af udstillingen.

Foto: Privat